Onze service Menu sluiten

Onze services

Voor alle merken en typen auto's

Onze Service

U kunt bij CarXpert P. de Jong Auto’s terecht met elke auto. Wij zijn een allround en universeel garagebedrijf in Wijnjewoude, dat bekend is met elk merk en type auto. Welk onderdeel ook nodig is voor de reparatie van uw auto, wij werken met onderdelen voor alle merken die er zijn. Altijd met behoud van fabrieksgarantie.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Aankoopkeuring
Wilt u een tweedehandsauto kopen? Laat dan vooraf een aankoopkeuring uitvoeren bij CarXpert P. de Jong Auto’s. Zo bent u er zeker van dat de auto in goede staat verkeert.

Aircoservice
De airco in uw auto kunt u bij ons laten nakijken, onderhouden en/of repareren. Wij hebben hier de juiste apparatuur voor in huis.

APK
Wij doen de APK volgens de voorschriften van het RDW.

Bandenservice
Voor autobanden bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad topmerk banden voor diverse merken auto’s. Daarnaast hebben wij de juiste apparatuur om ze te monteren, balanceren en uitlijnen.

Diagnose
Brandt er een waarschuwingslampje of ziet u een storingsmelding? Neem contact met ons op, dan verhelpen wij het defect of de storing voor u.
Heeft u een nieuwere auto? Ook de modernste computertechnologie in de nieuwste auto’s is geen probleem. Met onze uiterst moderne uitleesapparatuur kunnen wij alle problemen oplossen.

Onderhoud
Wij voeren onderhoud uit aan elk merk auto, van elk merk, met behoud van fabrieksgarantie. U kunt bij ons terecht voor een kleine beurt en een grote beurt. Laat u een grote beurt en een APK uitvoeren, dan is de APK gratis.

Occasions
Wij verkopen diverse occasions op de website van verschillende merken

Remmenservice
Rijd nooit door met slecht werkende remmen. Dit is onveilig en zorgt voor hoge reparatiekosten. Zorg daarom dat u tijdig een remmencheck laat uitvoeren bij CarXpert P. de Jong Auto’s, zodat het remsysteem geen schade veroorzaakt.

Reparatie
Wij repareren uw auto vakkundig en met behoud van fabrieksgarantie. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten van originele kwaliteit.

Ruitschadeherstel
Heeft u ruitschade? Wij repareren de schade vakkundig voor u. Indien de ruit niet te repareren is, vervangen wij de beschadige ruit in overleg met u.

Schadeherstel
Heeft u schade? CarXpert P. de Jong Auto’s helpt en adviseert u graag. Wij verzorgen een professionele inspectie en schadeherstel aan uw auto.

Transport
Heeft u transport nodig, bijvoorbeeld voor reparatie bij pech? Dan kunnen wij de auto halen met onze transportservice.

Uitlijnen
Wanneer uw auto tijdens het rijden naar een bepaalde kant trekt, of er werkzaamheden zijn verricht aan de besturing van uw auto is het essentieel om uw auto opnieuw uit te laten lijnen. Bij P. de Jong Auto’s kunnen we uw auto uitlijnen.

Zomer- en wintercheck
Onbezorgd en veilig de weg op? Tijdens de zomer- en wintercheck controleren wij uw auto op de belangrijkste punten.